
- Inne
- Bakalie
- Dania gotowe
- Dla niemowląt
- Dodatki do ciast
- Glony, grzyby
- Herbaty, zioła, mate
- Karmy dla zwierząt
- Kasze, kaszki, ryże
- Kawy, kakao, karob
- Kosmetyki, henna, środki higieniczne
- Książki
- Lody
- Mrożonki
- Makarony
- Mąki, ziarna
- Nabiał
- Napoje
- Nasiona i pestki
- Oleje, oliwy, masła
- Owoce
- Pieczywo
- Płatki, musli
- Przetwory
- Przyprawy
- Słodycze i przekąski
- Sosy, octy
- Strączkowe
- Superfoods, suplementy
- Syropy, słodziki, cukier
- Środki czyszczące
- Warzywa
- Wina
Nowości
Promocje





BURGERY WARZYWNE Z BATATAMI I DYNIĄ BIO 160 g - LOTUS
Opis
SKŁADNIKI
bataty* 15%, panierka kukurydziana (grys kukurydziany*, sól), ziemniaki*, gryka* 11%, papryka* 10%, marchew* 10%, dynia* 8%, cebula* 8%, pestki dyni* 4%, rukola*, kolendra*, olej słonecznikowy*, sól morska, przyprawy* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1035 kJ / 248 kcal
Tłuszcz: 12,0 g;
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,7 g;
Węglowodany: 27,0 g;
w tym cukry: 2,8 g;
Błonnik: 3,5 g;
Białko: 5,2 g;
Sól: 1,0 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać zboża zawierające gluten, gorczycę, soję, migdały, orzechy nerkowca i sezam
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
1. Smażyć przez 4-6 minut na patelni z niewielką ilością tłuszczu lub na powlekanej patelni bez tłuszczu na średnium ogniu
2. Piec w rozgrzanym piekarniku w temperaturze 200 stopni Celsjusza przez około 10 minut
3. Przyrządzić na grillu lub w kuchence mikrofalowej z funkcją grilla
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2 do +7 stopni Celsjusza. Po otwarciu spożyć w ciągu kilku dni.
Szczegóły
Certyfikat BIO | Tak |
Kraj producenta | Niemcy |
Wegetariańskie | Tak |
Wegańskie | Tak |
Bez glutenu | możliwa śladowa ilość |
Bez laktozy | Tak |
Bez kakao | Tak |
Bez jaj | Tak |
Bez cukru | Tak |
Opinie (0)

































