
CIASTKA KAKAOWE Z KAWAŁKAMI CZEKOLADY WEGAŃSKIE BIO 250 g - GANDOLA

Opis
SKŁADNIKI
mąka pszenna*, cukier trzcinowy*, olej słonecznikowy*, kawałki czekolady* (min. 45% kakao) 12%, (cukier trzcinowy*, miazga kakaowa*, tłuszcz kakaowy*, emulgator: lecytyna słonecznikowa), kakao w proszku* 5,3%, środek zakwaszający: węglan amonu, węglan sodu), sól
*składniki pochodzenia ekologicznego
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 2057 kJ/491 kcal
Białko - 7,3 g
Węglowodany - 62 g
W tym cukry - 24 g
Tłuszcz - 23 g
W tym kwasy tłuszczowe nasycone - 5,5 g
Błonnik pokarmowy - 3,5 g
Sól - 0,45 g
INFORMACJA ALERGENNA
Zawiera gluten. Może zawierać jaja, soję, mleko oraz skorupki orzechów.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Szczegóły
Certyfikat BIO | Tak |
Kraj producenta | Włochy |
Wegetariańskie | Tak |
Wegańskie | Tak |
Bez glutenu | Nie |
Bez laktozy | Tak |
Bez kakao | Nie |
Bez jaj | Tak |
Bez cukru | Nie |