
CZEKOLADA NIRVANA TRUFLOWA BIO 100 g - RAPUNZEL
Opis
SKŁADNIKI
cukier trzcinowy* (cukier Rapadura*, cukier Cristallino*), masa kakaowa*, orzechy laskowe* (20%), tłuszcz kakaowy*, kakao sproszkowane*, wanilia bourbon* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 2382 kJ/573 kcal
Tłuszcz - 39 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 17 g
Węglowodany - 47 g
w tym cukry - 44 g
Błonnik - 5,8 g
Białko - 5,3 g
Sól - 0 g
INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać soję, mleko (łącznie z laktozą), inne orzechy.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Szczegóły
Certyfikat BIO | Tak |
Kraj producenta | Niemcy |
Wegetariańskie | Tak |
Wegańskie | Tak |
Bez glutenu | możliwa śladowa ilość |
Bez laktozy | Tak |
Bez kakao | Nie |
Bez jaj | Tak |
Bez cukru | Nie |