
- Inne
- Bakalie
- Dania gotowe
- Dla niemowląt
- Dodatki do ciast
- Glony, grzyby
- Herbaty, zioła, mate
- Karmy dla zwierząt
- Kasze, kaszki, ryże
- Kawy, kakao, karob
- Kosmetyki, henna, środki higieniczne
- Książki
- Lody
- Mrożonki
- Makarony
- Mąki, ziarna
- Nabiał
- Napoje
- Nasiona i pestki
- Oleje, oliwy, masła
- Owoce
- Pieczywo
- Płatki, musli
- Przetwory
- Przyprawy
- Słodycze i przekąski
- Sosy, octy
- Strączkowe
- Superfoods, suplementy
- Syropy, słodziki, cukier
- Środki czyszczące
- Warzywa
- Wina
Nowości
Promocje





Chrupki jaglane delikatnie solone bezglutenowe BIO 100 g - BIOPONT
Opis
Bezglutenowe chrupki jaglane, lekko solone. Idealna zdrowa przekąska. Może być stosowana jako dodatek do zup.
SKŁADNIKI
kasza jaglana*, sól morska (*certyfikowany składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1646 kJ / 389 kcal
Tłuszcz - 3,47 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,9 g
Węglowodany - 75,8 g
w tym cukry - 0,6 g
Błonnik - 3,2 g
Białko - 12,1 g
Sól - 0,3 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Szczegóły
Certyfikat BIO | Tak |
Kraj producenta | Węgry |
Wegetariańskie | Tak |
Wegańskie | Tak |
Bez glutenu | Tak, deklaracja producenta |
Bez laktozy | Tak |
Bez kakao | Tak |
Bez jaj | Tak |
Bez cukru | Tak |
Koszty dostawy
Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności
Podobne produkty
Chrupki ryżowe ze szpinakiem i porem bezglutenowe BIO 60 g - BIOPONT

Bezglutenowe chrupki ryżowe o smaku szpinaku i pora.
SKŁADNIKI
ryż*, olej słonecznikowy*, szpinak* (1,8%), por* (1,5%), sól morska, cebula*, pieprz* (*Certyfikowany składnik ekologiczny)
Paluszki żytnie pełnoziarniste BIO 45 g - PIĘĆ PRZEMIAN

Ciekawa i smaczna przekąska z ekologicznej mąki żytniej.
SKŁADNIKI
pełnoziarnista mąka żytnia*, nieutwardzony olej kokosowy*, zakwas (mąka żytnia, woda), woda, sól himalajska (* certyfikowany składnik ekologiczny)
Chrupki kukurydziane ANGELINA marchew i jabłko bezglutenowe od 7 miesiąca BIO 30 g

Chrupki kukurydziane z serii LITTLE ANGEL przeznaczone są dla dzieci od 7 miesiąca życia. Produkt bezglutenowy, bez laktozy, wolny od soi i orzechów. Bez dodatku cukru i soli.
SKŁADNIKI
kukurydza*53%(mąka i/lub ziarna), mąka ryżowa*, olej słonecznikowy*, suszona marchew*5%, suszone jabłko*5%, witamina B1<0,1%. *składniki pochodzące z kontrolowanych upraw ekologicznych.
Chrupki kukurydziane TEDDY marchew i dynia bezglutenowe od 7 miesiąca BIO 30 g

Chrupki kukurydziane z serii LITTLE ANGEL przeznaczone są dla dzieci od 7 miesiąca życia. Produkt bezglutenowy, bez laktozy, wolny od soi i orzechów. Bez dodatku cukru i soli.
SKŁADNIKI
kukurydza*53%(mąka i/lub ziarna), mąka ryżowa*, olej słonecznikowy*, suszona marchew*5%, suszona dynia*5%. *składniki pochodzące z kontrolowanych upraw ekologicznych
Chrupki jaglane z orzeszkami ziemnymi bezglutenowe BIO 75 g - BIOPONT

Bezglutenowe chrupki jaglane o smaku orzechów ziemnych. Idealna zdrowa przekąska.
SKŁADNIKI
kasza jaglana*,prażone orzechy ziemne* (18%), olej słonecznikowy*, sól morska (*Certyfikowany składnik ekologiczny)
BIO SAURUS Chrupki kukurydziane z solą morską bezglutenowe BIO 50 g

Bezglutenowe chrupki kukurydziane z solą morską w kształcie dinozaurów. Oryginalny kształt i smak zaciekawi nie tylko dzieci.
SKŁADNIKI
kukurydza* 75% (mąka/ziarna), olej słonecznikowy*, sól morska z przyprawami* 5% (maltodekstryna*, sól morska, cukier*, wyciąg z drożdży*, olej słonecznikowy*) (*składniki pochodzące z upraw ekologicznych)
KASZA JAGLANA EKSPANDOWANA BEZGLUTENOWA BIO 150 g - BIO PLANET

Ekologiczna kasza jaglana ekspandowana to praktyczna i wygodna forma wartościowego zboża, przeznaczona do bezpośredniego spożycia. Doskonale sprawdza się jako dodatek do jogurtów, musli, sałatek, wypieków oraz deserów.
SKŁADNIKI
kasza jaglana ekspandowana* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny)
MAKARON (JAGLANY) ŚWIDEREK FUSILLI BIO 250 g - FABIJAŃSCY

SKŁADNIKI
mąka jaglana*, woda źródlana (*certyfikowany składnik ekologiczny)
MĄKA JAGLANA BIO 500 g - BIO PLANET

Ekologiczna mąka jaglana uzyskana z obłuszczonego ziarna prosa. Charakteryzuje się orzechowym aromatem i słodko-gorzkim posmakiem. Wypieki z mąki jaglanej są bardzo jasne i wyróżnia je delikatny smak.
Polecamy do wyrobu ciasteczek w połączeniu z mąką ryżową, także do naleśników i placków w połączeniu z mąką gryczaną. Doskonała również do zagęszczania potraw, gdyż nie tworzy grudek i ma neutralny smak.
Opinie (0)























