
Chrupki ryżowe ze szpinakiem i porem bezglutenowe BIO 60 g - BIOPONT
Opis
Bezglutenowe chrupki ryżowe o smaku szpinaku i pora.
SKŁADNIKI
ryż*, olej słonecznikowy*, szpinak* (1,8%), por* (1,5%), sól morska, cebula*, pieprz* (*Certyfikowany składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1754 kJ / 419 kcal
Tłuszcz - 16,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 1,4 g
Węglowodany - 56,3 g
w tym cukry - 2,9 g
Błonnik - 9,1 g
Białko - 7,0 g
Sól - 1,1 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać orzeszki ziemne i mleko (łącznie z laktozą)
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Szczegóły
Certyfikat BIO | Tak |
Kraj producenta | Węgry |
Wegetariańskie | Tak |
Wegańskie | Tak |
Bez glutenu | Tak, deklaracja producenta |
Bez laktozy | Tak |
Bez kakao | Tak |
Bez jaj | Tak |
Bez cukru | Tak |