
- Inne
- Bakalie
- Dania gotowe
- Dla niemowląt
- Dodatki do ciast
- Glony, grzyby
- Herbaty, zioła, mate
- Karmy dla zwierząt
- Kasze, kaszki, ryże
- Kawy, kakao, karob
- Kosmetyki, henna, środki higieniczne
- Książki
- Lody
- Mrożonki
- Makarony
- Mąki, ziarna
- Nabiał
- Napoje
- Nasiona i pestki
- Oleje, oliwy, masła
- Owoce
- Pieczywo
- Płatki, musli
- Przetwory
- Przyprawy
- Słodycze i przekąski
- Sosy, octy
- Strączkowe
- Superfoods, suplementy
- Syropy, słodziki, cukier
- Środki czyszczące
- Warzywa
- Wina
Nowości
Promocje

Czekolada gorzka z owocami leśnymi słodzona erytrytolem i stewią bez dodatku cukru bezglutenowa 125 g - Torras
Opis
Czekolada gorzka z owocami leśnymi słodzona erytrytolem i stewią, bez dodatku cukru.
SKŁADNIKI
miazga kakaowa, słodziki (erytrytol 29%, glikozyd stewiolowy 0,026%), masło kakaowe, inulina, odtłuszczone kakao, owoce leśne (2%), emulgator (lecytyna sojowa), aromaty (waniliowy i owoce leśne)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1685 kJ / 410 kcal
Tłuszcz - 36 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 22 g
Węglowodany - 33 g
w tym cukry - 1,3 g
Błonnik - 29 g
Białko - 6,5 g
Sól - 0,08 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać śladowe ilości mleka, orzechów, sezamu i soi.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Nadmierne spożycie może spowodować efekt przeczyszczający.
Szczegóły
Certyfikat BIO | Nie |
Kraj producenta | Hiszpania |
Wegetariańskie | Tak |
Wegańskie | Tak |
Bez glutenu | Tak, deklaracja producenta |
Bez laktozy | Tak |
Bez kakao | Nie |
Bez jaj | Tak |
Bez cukru | Tak |
Koszty dostawy
Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności
Podobne produkty
Czekolada biała ze stewią bez dodatku cukru bezglutenowa 75 g - Trapa

Biała czekolada bez dodatku cukru.
SKŁADNIKI
miazga kakaowa, substancja słodząca (maltitol, glikozydy stewiolowe 0,02%), masło kakaowe, mleko w proszku, masło, emulgator (lecytyna sojowa), aromat
Czekolada gorzka 60% kakao słodzona erytrytolem i stewią bez dodatku cukru bezglutenowa 100 g - Torras

Czekolada gorzka 60% kakao słodzona erytrytolem i stewią, bez dodatku cukru.
SKŁADNIKI
miazga kakaowa, słodziki (erytrytol 29,5%, glikozyd stewiolowy 0,027%), masło kakaowe, inulina, odtłuszczone kakao, emulgator (lecytyna sojowa), aromat (waniliowy). Zawartość kakao min. 60%.
Czekolada gorzka 80% kakao ze stewią bez dodatku cukru bezglutenowa 75 g - Trapa

Czekolada gorzka o zawartości kakao 80% bez dodatku cukru.
SKŁADNIKI
miazga kakaowa, substancja słodząca (maltitol, glikozydy stewiolowe 0,02%), odtłuszczone kakao w proszku, masło kakaowe, emulgator (lecytyna sojowa), aromat. Masa kakaowa min. 80%.
Czekolada mleczna z migdałami słodzona ksylitolem i stewią bez dodatku cukru bezglutenowa 125 g - Torras

Czekolada mleczna z migdałami, bez dodatku cukru. Słodzona erytrytolem, glikozydami stewiolowymi oraz inuliną.
SKŁADNIKI
masło kakaowe, mleko w proszku (25%), słodziki (erytrytol 12,5%, glikozyd stewiolowy 0,02%), inulina, miazga kakaowa, odtłuszczone mleko w proszku (10%), emulgator (lecytyna sojowa), naturalny aromat (waniliowy). Zawartość kakao min. 35%.
Czekolada mleczna z orzechami laskowymi ze stewią bez dodatku cukru bezglutenowa 75 g - Trapa

Czekolada mleczna z orzechami laskowymi, bez dodatku cukru.
SKŁADNIKI
miazga kakaowa, substancja słodząca (maltitol, glikozydy stewiolowe 0,02%), masło kakaowe, mleko w proszku, orzechy laskowe (12%), miazga kakaowa, masło, emulgator (lecytyna sojowa), aromat. Masa kakaowa min. 27%
RODZYNKI W CZEKOLADZIE BEZ CUKRU 140 g - PIĘĆ PRZEMIAN

SKŁADNIKI
rodzynki (niesiarkowane), czekolada gorzka bez dodatku cukru [miazga kakaowa, substancje słodzące (erytrytol 29,5%, glikozydy stewiolowe 0,027%), masa kakaowa, inulina, odtłuszczone kakao w proszku, emulgator (lecytyna sojowa), aromat waniliowy, masa kakao min. 60%] aromat naturalny pomarańczowy, kardamon, cynamon, sól himalajska. Produkt zawiera tylko naturalnie występujące cukry.
Erytrytol (erytrol) 500 g - PIĘĆ PRZEMIAN

Erytrytol to substancja słodząca (podobnie jak ksylitol) składająca się z polioli, czyli alkoholi wielowodorotlenowych. Erytrytol ma zerowy indeks glikemiczny, nie zawiera kalorii i nie powoduje efektów przeczyszczających.
Można stosować go do słodzenia, gotowania i pieczenia. Jest trochę mniej słodki niż cukier. Jego słodkość w porównaniu do białego cukru to ok. 75%.
PRODUKT WOLNY OD GMO ORAZ NATURALNIE BEZGLUTENOWY.
Czekolada kokosowa BIO 50 g - COCOA

Czekolada wytwarzana z nieprażonych ziaren kakaowca, dzięki czemu jest bogata w magnez, potas i żelazo. Słodzona cukrem z kwiatu palmy kokosowej.
Wszystkie surowce, z których korzystamy pochodzą bezpośrednio od farmerów lub spółdzielni rolniczych prowadzących uprawy ekologiczne potwierdzone licznymi certyfikatami rolnictwa ekologicznego przyznawanymi przez Unię Europejską.
Czekolada gorzka o smaku pomarańczy BIO 100 g - VIVANI

Ekologiczna gorzka czekolada z nutką pomarańczy. Idealna dla wymagających smakoszy. Słodzona nierafinowanym cukrem trzcinowym. Stworzona wyłącznie z certyfikowanych składników ekologicznych. Zawartość masy kakaowej minimum 70%.
SKŁADNIKI
masa kakaowa*, cukier trzcinowy nierafinowany*, tłuszcz kakaowy*, olejek pomarańczowy* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Czekolada gorzka 99% kakao BIO 80 g - VIVANI

Ekologiczna czekolada gorzka stworzona wyłącznie z certyfikowanych składników ekologicznych. Zawartość kakao 99%, słodzona cukrem kokosowym.
SKŁADNIKI
masa kakaowa*, tłuszcz kakaowy*, cukier kokosowy* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Czekolada gorzka 92% kakao BIO 80 g - VIVANI

Ekologiczna czekolada gorzka stworzona wyłącznie z certyfikowanych składników ekologicznych. Zawartość kakao 92%, słodzona cukrem kokosowym.
Czekolada gorzka 85% kakao BIO 100 g - VIVANI

Ekologiczna czekolada gorzka stworzona wyłącznie z certyfikowanych składników ekologicznych. Zawartość kakao 85%, słodzona nierafinowanym cukrem trzcinowym.
Czekolada mleczna ze stewią bez dodatku cukru bezglutenowa 75 g - Trapa

Czekolady marki Trapa w swoim składzie zawierają stewię, czyli składnik kilkaset razy słodszy od cukru, ale, co najważniejsze, naturalnego pochodzenia. Jest on nieszkodliwy dla organizmu i Twojej diety. Produkt bezglutenowy.
SKŁADNIKI
substancja słodząca (maltitol, glikozydy stewiolowe 0,02%), masło kakaowe, mleko w proszku, miazga kakaowa, masło, emulgator (lecytyna sojowa), aromat. Masa kakaowa min. 30%.
Czekolada gorzka 100% kakao BIO 50 g - ALCE NERO

Intensywna i mocna 100% tabliczka kakaowa z dodatkiem wanilii. Tabliczka kakaowa nie zawiera cukru.
SKŁADNIKI
masa kakaowa*, tłuszcz kakaowy*, wanilia* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Czekolada biała cynamonowa bez laktozy BIO 50 g - COCOA

Czekolada słodzona cukrem z kwiatu palmy kokosowej.
Wszystkie surowce, z których korzystamy pochodzą bezpośrednio od farmerów lub spółdzielni rolniczych prowadzących uprawy ekologiczne potwierdzone licznymi certyfikatami rolnictwa ekologicznego przyznawanymi przez Unię Europejską.
Czekolada biała z pistacjami i solą bez laktozy BIO 50 g - COCOA

Czekolada słodzona cukrem z kwiatu palmy kokosowej.
Wszystkie surowce, z których korzystamy pochodzą bezpośrednio od farmerów lub spółdzielni rolniczych prowadzących uprawy ekologiczne potwierdzone licznymi certyfikatami rolnictwa ekologicznego przyznawanymi przez Unię Europejską.
SKŁADNIKI
cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*, migdały*, pistacje*16%, sól himalajska (15%), wanilia Bourbon* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Czekolada cappuccino BIO 100 g - VIVANI

Ekologiczna czekolada o smaku cappucino to idealny przysmak dla miłośników czekolad mlecznych. Słodzona nierafinowanym cukrem trzcinowym. Zawartość kakao minimum 40%.
SKŁADNIKI
cukier trzcinowy nierafinowany*, tłuszcz kakaowy*,mleko pełne*, masa kakaowa*, śmietana w proszku*(zawiera mleko), kawa*(2,5%), odtłuszczone mleko w proszku*, serwatka w proszku*(zawiera mleko), ekstrakt z wanili BOURBON* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Czekolada surowa cappucino migdałowe z morwą BIO 50 g - COCOA

Czekolada wytwarzana z nieprażonych ziaren kakaowca, dzięki czemu jest bogata w magnez, potas i żelazo. Swój oryginalny smak zawdzięcza dodatkowi białej morwy, migdałów i mielonej kawy. Słodzona cukrem z kwiatu palmy kokosowej.
Wszystkie surowce, z których korzystamy pochodzą bezpośrednio od farmerów lub spółdzielni rolniczych prowadzących uprawy ekologiczne potwierdzone licznymi certyfikatami rolnictwa ekologicznego przyznawanymi przez Unię Europejską.
Czekolada surowa klasyczna gorzka BIO 50 g - COCOA

Czekolada wytwarzana z nieprażonych ziaren kakaowca, dzięki czemu jest bogata w magnez, potas i żelazo. Słodzona cukrem z kwiatu palmy kokosowej. Idealna propozycja dla miłośników wytrawnych słodyczy. Zawartość kakao minimum 70%.
Wszystkie surowce, z których korzystamy pochodzą bezpośrednio od farmerów lub spółdzielni rolniczych prowadzących uprawy ekologiczne potwierdzone licznymi certyfikatami rolnictwa ekologicznego przyznawanymi przez Unię Europejską.
Opinie (0)






























