
DESER RYŻOWO-CZEKOLADOWY BEZGLUTENOWY BIO (4 x 110 g) - THE BRIDGE

Opis
SKŁADNIKI
woda, włoski ryż* 14,4%, cukier trzcinowy*, odtłuszczone kakao* 2,5%, olej słonecznikowy, masło kakaowe*, tapioka*, algi morskie (Lithothamnium calcareum 0,4%), olej z krokosza bawarskiego*, sól morska. Zagęszczacz: mączka chleba świętojańskiego*, karagen
* składniki z upraw naturalnych, nr certyfikatu IT BIO 006
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 444 kJ/134kcal
Tłuszcz - 6,0 g
w tym jednonienasycone kwasy tłuszczowe - 2,0 g
w tym wielonienasycone kwasy tłuszczowe - 2,0 g
Węglowodany - 19 g
w tym cukry - 10 g
Błonnik - 1,0 g
Białko - 1,0 g
Sól - 0,10 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu 3-4 dni.
Szczegóły
Certyfikat BIO | Tak |
Kraj producenta | Włochy |
Wegetariańskie | Tak |
Wegańskie | Tak |
Bez glutenu | naturalnie bez glutenu |
Bez laktozy | Tak |
Bez kakao | Nie |
Bez jaj | Tak |
Bez cukru | Nie |