
- Inne
- Bakalie
- Dania gotowe
- Dla niemowląt
- Dodatki do ciast
- Glony, grzyby
- Herbaty, zioła, mate
- Karmy dla zwierząt
- Kasze, kaszki, ryże
- Kawy, kakao, karob
- Kosmetyki, henna, środki higieniczne
- Książki
- Lody
- Mrożonki
- Makarony
- Mąki, ziarna
- Nabiał
- Napoje
- Nasiona i pestki
- Oleje, oliwy, masła
- Owoce
- Pieczywo
- Płatki, musli
- Przetwory
- Przyprawy
- Słodycze i przekąski
- Sosy, octy
- Strączkowe
- Superfoods, suplementy
- Syropy, słodziki, cukier
- Środki czyszczące
- Warzywa
- Wina
Nowości
Promocje





Goździki całe BIO 30 g - DARY NATURY
Opis
Ekologiczne goździki to aromatyczna przyprawa używana do przyprawiania mięs, dziczyzny, ryb i marynat. Stosowane też są do wyrobów cukierniczych, dżemów, konfitur, a także grzanego wina. Posiadają właściwości przeciwbakteryjne, przeciwustrojowe i antyseptyczne. Mają zdolność do neutralizowania wolnych rodników.
SKŁADNIKI
goździki* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny)
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Szczegóły
Certyfikat BIO | Tak |
Kraj producenta | Polska |
Wegetariańskie | Tak |
Wegańskie | Tak |
Bez glutenu | naturalnie bez glutenu |
Bez laktozy | Tak |
Bez kakao | Tak |
Bez jaj | Tak |
Bez cukru | Tak |
Koszty dostawy
Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności
Podobne produkty
Kardamon całe ziarno BIO 50 g - LEBENSBAUM

Kardamon charakteryzuje się oryginalnym smakiem i intensywnym zapachem. Ponadto posiada szereg właściwości zdrowotnych. Spożywanie kardamonu wzmacnia odporność, pomaga w walce z bakteriami, toksynami i zakażeniami. Idealny dodatek do kaw, ciast, deserów, czy marynat.
Galgant mielony BIO 40 g - LEBENSBAUM

Galgant jest to roślina pochodząca z Azji południowo-wschodniej. Posiada intensywny, ostro-korzenny zapach i gorzkawy smak. Nadaje potrawom wyjątkowy aromat, przywołujący na myśl Azję. Najlepszy do kuchni indyjskiej i azjatyckiej, do mięs, jako posypka na kanapki. Już jedna szczypta galgantu zaostrza smak potrawy. Galgant posiada cytrynowy aromat. Zapachem i smakiem przypomina słodką musztardę czy imbir, ma jednak bardziej intensywny aromat oraz mocniejszy i ostrzejszy pieprzny smak. Galgantu można używać jako substytutu pieprzu lub jako zamiennika curry. Pasuje do wołowiny, ryb, kartoflanki, zupy grochowej i fasolowej oraz tłustych sosów. Dzięki szerokiemu zastosowaniu w kuchni oraz medycynie nazywany jest "cudowną przyprawą". W medycynie św. Hildegardy stosowany przy dolegliwościach trawiennych oraz sercowych.
Opinie (0)

































