
- Inne
- Bakalie
- Dania gotowe
- Dla niemowląt
- Dodatki do ciast
- Glony, grzyby
- Herbaty, zioła, mate
- Karmy dla zwierząt
- Kasze, kaszki, ryże
- Kawy, kakao, karob
- Kosmetyki, henna, środki higieniczne
- Książki
- Lody
- Mrożonki
- Makarony
- Mąki, ziarna
- Nabiał
- Napoje
- Nasiona i pestki
- Oleje, oliwy, masła
- Owoce
- Pieczywo
- Płatki, musli
- Przetwory
- Przyprawy
- Słodycze i przekąski
- Sosy, octy
- Strączkowe
- Superfoods, suplementy
- Syropy, słodziki, cukier
- Środki czyszczące
- Warzywa
- Wina
Nowości
Promocje

KASZA OWSIANA BEZGLUTENOWA 500 g - PIĘĆ PRZEMIAN
Opis
Bezglutenowa kasza owsiana wytwarzana z owsa. Bogata w cenne witaminy takie jak: E, kwas foliowy czy witaminy z grupy B. Ponadto obfituje w mikroelementy: żelazo, magnez, cynk. Jest źródłem błonnika, który pomaga w prawidłowym funkcjonowaniu przewodu pokarmowego, a także wspomaga odchudzanie.
Doskonale smakuje podana na słodko jak i na słono.
SKŁADNIKI
kasza owsiana
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1545 kJ / 367 kcal
Tłuszcz - 6,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 1 g
Węglowodany - 60,5 g
w tym cukry - 1,2 g
Białko - 12,3 g
Sól - 0,2 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Szczegóły
Certyfikat BIO | Nie |
Kraj producenta | Polska |
Wegetariańskie | Tak |
Wegańskie | Tak |
Bez glutenu | Tak, deklaracja producenta |
Bez laktozy | Tak |
Bez kakao | Tak |
Bez jaj | Tak |
Bez cukru | Tak |
Koszty dostawy
Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności
Podobne produkty
KASZA GRYCZANA NIEPALONA BEZGLUTENOWA BIO 1 kg - BIO PLANET

Ekologiczna kasza gryczana niepalona jest najczęściej stosowana jako składnik obiadów w połączeniu z warzywami lub gulaszem oraz jako dodatek do zup, dań jednogarnkowych i pasztetów.
Charakteryzuję się łagodniejszym smakiem niż kasza palona. Bogata w witaminy B, C, PP. Zawarta w niej rutyna powoduje wzmocnienie naczyń krwionośnych.
KASZA GRYCZANA NIEPALONA BEZGLUTENOWA BIO 500 g - BIO PLANET

Ekologiczna kasza gryczana niepalona jest najczęściej stosowana jako składnik obiadów w połączeniu z warzywami lub gulaszem oraz jako dodatek do zup, dań jednogarnkowych i pasztetów.
Charakteryzuję się łagodniejszym smakiem niż kasza palona. Bogata w witaminy B, C, PP. Zawarta w niej rutyna powoduje wzmocnienie naczyń krwionośnych.
Opinie (0)






























