
- Inne
- Bakalie
- Dania gotowe
- Dla niemowląt
- Dodatki do ciast
- Glony, grzyby
- Herbaty, zioła, mate
- Karmy dla zwierząt
- Kasze, kaszki, ryże
- Kawy, kakao, karob
- Kosmetyki, henna, środki higieniczne
- Książki
- Lody
- Mrożonki
- Makarony
- Mąki, ziarna
- Nabiał
- Napoje
- Nasiona i pestki
- Oleje, oliwy, masła
- Owoce
- Pieczywo
- Płatki, musli
- Przetwory
- Przyprawy
- Słodycze i przekąski
- Sosy, octy
- Strączkowe
- Superfoods, suplementy
- Syropy, słodziki, cukier
- Środki czyszczące
- Warzywa
- Wina
Nowości
Promocje

Kukurydza słodka w zalewie BIO 340 g - BIO EUROPA
Opis
Ekologiczna kukurydza słodka w zalewie to świetny dodatek zarówno do zimnych jak i ciepłych dań. W przypadku spożycia na ciepło podgrzać całą zawartość słoiczka, nie doprowadzając do zagotowania.
SKŁADNIKI
kukurydza*(67,6%), woda, sok z cytryny*, sól morska (*certyfikowany składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 357 kJ / 85 kcal
Tłuszcz - 1,6 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,2 g
Węglowodany - 13 g
w tym cukry - 5,2 g
Błonnik - 3,3 g
Białko - 3,0 g
Sól - 0,32 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w lodówce do dwóch dni, w temperaturze max. 7°C
Szczegóły
Certyfikat BIO | Tak |
Kraj producenta | Polska |
Wegetariańskie | Tak |
Wegańskie | Tak |
Bez glutenu | naturalnie bez glutenu |
Bez laktozy | Tak |
Bez kakao | Tak |
Bez jaj | Tak |
Bez cukru | Tak |
Koszty dostawy
Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności
Podobne produkty
Groszek zielony w zalewie BIO 350g - BIO EUROPA

Ekologiczny groszek zielony w zalewie to doskonały dodatek zarówno zimnych jak i ciepłych dań. W przypadku spożycia na ciepło podgrzać całą zawartość słoiczka, nie doprowadzając do zagotowania.
SKŁADNIKI
groszek zielony*(65,7%), woda, miód*, sól morska (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Ogórki konserwowe kartuskie BIO 670 g - RUNOLAND

Ekologiczne ogórki konserwowe KARTUSKIE przygotowywane są według tradycyjnej receptury, przy użyciu jedynie najwyższej jakości składników. Kruche, o delikatnym aromacie i wykwintnym smaku. Aby polepszyc i urozmaicić smak naszych ogórków dodajemy również do nich pokrojone paski czerwonej papryki. Papryka poza walorami smakowymi, zawiera również substancje wywierające korzystny wpływ na nasze zdrowie. Zawarty w papryce enzym ostrości posiada właściwości bakteriobójcze.
Świetnie sprawdzą się jako dodatek do sałatek, kanapek, koreczków i zimnych przystawek.
Opinie (0)












































