
- Inne
- Bakalie
- Dania gotowe
- Dla niemowląt
- Dodatki do ciast
- Glony, grzyby
- Herbaty, zioła, mate
- Karmy dla zwierząt
- Kasze, kaszki, ryże
- Kawy, kakao, karob
- Kosmetyki, henna, środki higieniczne
- Książki
- Lody
- Mrożonki
- Makarony
- Mąki, ziarna
- Nabiał
- Napoje
- Nasiona i pestki
- Oleje, oliwy, masła
- Owoce
- Pieczywo
- Płatki, musli
- Przetwory
- Przyprawy
- Słodycze i przekąski
- Sosy, octy
- Strączkowe
- Superfoods, suplementy
- Syropy, słodziki, cukier
- Środki czyszczące
- Warzywa
- Wina
Nowości
Promocje

MIESZANKA DO WYPIEKU CIASTA BEZGLUTENOWA BIO 500 g - PROBIO
Opis
Sypka mieszanka do przygotowania ciast. Produkt bezglutenowy
SKŁADNIKI
cukier puder trzcinowy*, mąka gryczana*, mąka z sorgo*, mąka kukurydziana*, skrobia kukurydziana*, mąka ryżowa*, len złoty*, proszek do pieczenia* (skorbia kukurydziana*, substancje spulchniające [wodorowinian potasu, wodorowęglan sodu]), łuska babki jajowatej*, kurkuma*, sól morska (*certyfikowany składnik ekologiczny)
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
500 g mieszanki połączyć z 250 ml mleka lub napoju roślinnego i 120 ml oleju. Do ciasta można dodać orzechy, owoce, krople czekoladowe itp. Gotowe ciasto wlać do natłuszczonej i wysypanej formy lub foremek do muffinek. Piec 35-40 min w temperaturze 170 st. C
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1512 kJ / 361 kcal
Tłuszcz: 2,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g
Węglowodany: 75 g
w tym cukry: 26 g
Błonnik: 4,8 g
Białko: 5,2 g
Sól: 1,3 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać sezam.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze poniżej 25°C.
Szczegóły
Certyfikat BIO | Tak |
Kraj producenta | Czechy |
Wegetariańskie | Tak |
Wegańskie | Tak |
Bez glutenu | Tak, deklaracja producenta |
Bez laktozy | Tak |
Bez kakao | Tak |
Bez jaj | Tak |
Bez cukru | Tak |
Koszty dostawy
Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności
Opinie (0)































