
- Inne
- Bakalie
- Dania gotowe
- Dla niemowląt
- Dodatki do ciast
- Glony, grzyby
- Herbaty, zioła, mate
- Karmy dla zwierząt
- Kasze, kaszki, ryże
- Kawy, kakao, karob
- Kosmetyki, henna, środki higieniczne
- Książki
- Lody
- Mrożonki
- Makarony
- Mąki, ziarna
- Nabiał
- Napoje
- Nasiona i pestki
- Oleje, oliwy, masła
- Owoce
- Pieczywo
- Płatki, musli
- Przetwory
- Przyprawy
- Słodycze i przekąski
- Sosy, octy
- Strączkowe
- Superfoods, suplementy
- Syropy, słodziki, cukier
- Środki czyszczące
- Warzywa
- Wina
Nowości
Promocje





MORWY TURECKIE W SUROWEJ CZEKOLADZIE BIO 70 g - COCOA
Opis
Ekologiczne morwy tureckie oblane surową czekoladą. Idealna przekąska o każdej porze dnia. Czekolada wytwarzana z nieprażonych ziaren kakaowca, dzięki czemu jest bogata w magnez, potas i żelazo. Słodzona cukrem z kwiatu palmy kokosa.
Wszystkie surowce, z których korzystamy pochodzą bezpośrednio od farmerów lub spółdzielni rolniczych prowadzących uprawy ekologiczne potwierdzone licznymi certyfikatami rolnictwa ekologicznego przyznawanymi przez Unię Europejską.
SKŁADNIKI
czekolada* 65% (ziarno kakaowca*, cukier palmowy*, masło kakaowe* - zawartość masy kakaowej 60%), morwy białe* 35% (*certyfikowany składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 2076 kJ / 498 kcal
Tłuszcz - 27,88 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 17,5 g
Węglowodany - 51,8 g
w tym cukry - 51,6 g
Białko - 5,9 g
Sól - 0,04 g
Błonnik - 7,8 g
INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać alergeny: migdały, orzechy.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Szczegóły
Certyfikat BIO | Tak |
Kraj producenta | Polska |
Wegetariańskie | Tak |
Wegańskie | Tak |
Bez glutenu | naturalnie bez glutenu |
Bez laktozy | Tak |
Bez kakao | Nie |
Bez jaj | Tak |
Bez cukru | Nie |
Koszty dostawy
Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności
Podobne produkty
Czekolada surowa cappucino migdałowe z morwą BIO 50 g - COCOA

Czekolada wytwarzana z nieprażonych ziaren kakaowca, dzięki czemu jest bogata w magnez, potas i żelazo. Swój oryginalny smak zawdzięcza dodatkowi białej morwy, migdałów i mielonej kawy. Słodzona cukrem z kwiatu palmy kokosowej.
Wszystkie surowce, z których korzystamy pochodzą bezpośrednio od farmerów lub spółdzielni rolniczych prowadzących uprawy ekologiczne potwierdzone licznymi certyfikatami rolnictwa ekologicznego przyznawanymi przez Unię Europejską.
HERBATKA LIŚĆ MORWY BIAŁEJ BIO 50 g - DARY NATURY

Z liści morwy białej możemy sporządzić smaczną i aromatyczną herbatkę pełną naturalnego bogactwa. Do produkcji herbatki zostały użyte rośliny zebrane ręcznie ze stanu naturalnego w specjalnej certyfikowanej strefie czystej ekologicznie lub zostały wyprodukowane w gospodarstwach ekologicznych.
Według literatury zielarskiej liść morwy białej działa stabilizująco na poziom cukru we krwi ograniczając jego przyswajanie przez organizm.
MORWA BIAŁA SUSZONA BIO 250 g - BIO PLANET

Ekologiczne suszone owoce morwy białej to niezwykle ciekawa w smaku i pożywna przekąska. Morwa doskonale sprawdza się również jako składnik sałatek, kompotów, dżemów, marmolad, win i likierów.
SKŁADNIKI
morwa biała suszona* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Czekolada biała z pistacjami i solą bez laktozy BIO 50 g - COCOA

Czekolada słodzona cukrem z kwiatu palmy kokosowej.
Wszystkie surowce, z których korzystamy pochodzą bezpośrednio od farmerów lub spółdzielni rolniczych prowadzących uprawy ekologiczne potwierdzone licznymi certyfikatami rolnictwa ekologicznego przyznawanymi przez Unię Europejską.
SKŁADNIKI
cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*, migdały*, pistacje*16%, sól himalajska (15%), wanilia Bourbon* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Czekolada kokosowa BIO 50 g - COCOA

Czekolada wytwarzana z nieprażonych ziaren kakaowca, dzięki czemu jest bogata w magnez, potas i żelazo. Słodzona cukrem z kwiatu palmy kokosowej.
Wszystkie surowce, z których korzystamy pochodzą bezpośrednio od farmerów lub spółdzielni rolniczych prowadzących uprawy ekologiczne potwierdzone licznymi certyfikatami rolnictwa ekologicznego przyznawanymi przez Unię Europejską.
Czekolada surowa klasyczna gorzka BIO 50 g - COCOA

Czekolada wytwarzana z nieprażonych ziaren kakaowca, dzięki czemu jest bogata w magnez, potas i żelazo. Słodzona cukrem z kwiatu palmy kokosowej. Idealna propozycja dla miłośników wytrawnych słodyczy. Zawartość kakao minimum 70%.
Wszystkie surowce, z których korzystamy pochodzą bezpośrednio od farmerów lub spółdzielni rolniczych prowadzących uprawy ekologiczne potwierdzone licznymi certyfikatami rolnictwa ekologicznego przyznawanymi przez Unię Europejską.
ORZECHY BRAZYLIJSKIE W SUROWEJ CZEKOLADZIE BIO 70 g - COCOA

Ekologiczne orzechy brazylijskie oblane surową czekoladą to znakomita przekąska dla każdego. Czekolada wytwarzana z nieprażonych ziaren kakaowca, dzięki czemu jest bogata w magnez, potas i żelazo. Słodzona cukrem z kwiatu palmy kokosowej.
Wszystkie surowce, z których korzystamy pochodzą bezpośrednio od farmerów lub spółdzielni rolniczych prowadzących uprawy ekologiczne potwierdzone licznymi certyfikatami rolnictwa ekologicznego przyznawanymi przez Unię Europejską.
ORZECHY LASKOWE W SUROWEJ CZEKOLADZIE BIO 70 g - COCOA

Ekologiczne orzechy oblane surową czekoladą to idealna przekąska w ciągu dnia. Czekolada wytwarzana z nieprażonych ziaren kakaowca, dzięki czemu jest bogata w magnez, potas i żelazo. Słodzona cukrem z kwiatu palmy kokosowej.
Wszystkie surowce, z których korzystamy pochodzą bezpośrednio od farmerów lub spółdzielni rolniczych prowadzących uprawy ekologiczne potwierdzone licznymi certyfikatami rolnictwa ekologicznego przyznawanymi przez Unię Europejską.
ORZECHY NERKOWCA W CZEKOLADZIE KAWOWEJ BIO 70 g - COCOA

Orzechy nerkowca oblane surową czekoladą to znakomita przekąska dla każdego. Czekolada wytwarzana z nieprażonych ziaren kakaowca, dzięki czemu jest bogata w magnez, potas i żelazo. Słodzona cukrem z kwiatu palmy kokosowej.
Wszystkie surowce, z których korzystamy pochodzą bezpośrednio od farmerów lub spółdzielni rolniczych prowadzących uprawy ekologiczne potwierdzone licznymi certyfikatami rolnictwa ekologicznego przyznawanymi przez Unię Europejską.
Czekolada biała cynamonowa bez laktozy BIO 50 g - COCOA

Czekolada słodzona cukrem z kwiatu palmy kokosowej.
Wszystkie surowce, z których korzystamy pochodzą bezpośrednio od farmerów lub spółdzielni rolniczych prowadzących uprawy ekologiczne potwierdzone licznymi certyfikatami rolnictwa ekologicznego przyznawanymi przez Unię Europejską.
Czekolada biała z wiśniami bez laktozy BIO 50 g - COCOA

Czekolada słodzona cukrem z kwiatu palmy kokosa. Dodatek owoców liofilizowanych nadaje oryginalny smak. Wszystkie surowce, z których korzystamy pochodzą bezpośrednio od farmerów lub spółdzielni rolniczych prowadzących uprawy ekologiczne potwierdzone licznymi certyfikatami rolnictwa ekologicznego przyznawanymi przez Unię Europejską.
SKŁADNIKI
cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*, migdały*, wiśnie*7%, mleko kokosowe sproszkowane*, wanilia BOURBON* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Opinie (0)






























