
- Inne
- Bakalie
- Dania gotowe
- Dla niemowląt
- Dodatki do ciast
- Glony, grzyby
- Herbaty, zioła, mate
- Karmy dla zwierząt
- Kasze, kaszki, ryże
- Kawy, kakao, karob
- Kosmetyki, henna, środki higieniczne
- Książki
- Lody
- Mrożonki
- Makarony
- Mąki, ziarna
- Nabiał
- Napoje
- Nasiona i pestki
- Oleje, oliwy, masła
- Owoce
- Pieczywo
- Płatki, musli
- Przetwory
- Przyprawy
- Słodycze i przekąski
- Sosy, octy
- Strączkowe
- Superfoods, suplementy
- Syropy, słodziki, cukier
- Środki czyszczące
- Warzywa
- Wina
Nowości
Promocje

MUMIO HIMALAJSKIE 400 mg 90 kaps. - ALINESS
Opis
Mumio, zwane też Shilajit to, czarnobrązowa substancja przypominająca żywicę, naturalnie występująca w szczelinach skalnych niektórych masywów górskich. Powstaje ze szczątków roślin, alg i porostów, dostających się w zakamarki skał górskich, gdzie z biegiem czasu, w wyniku naturalnych przemian biologicznych przekształcają się w bogate w cenne składniki prozdrowotne mumio. Spośród licznych składników aktywnych mumio, jedne z najważniejszych to kwasy fulwowe. Ponadto w swoim składzie zawiera również wiele innych biologicznie czynnych substancji, takich jak fosfolipidy, triterpeny i kwasy fenolowe. Stanowi także bogactwo witamin, minerałów i pierwiastków śladowych.
SKŁADNIKI
ekstrakt z mumio (shilajit) standaryzowany na 20% kwasów fulwowych, otoczka kapsułki (substancja wiążąca: hydroksypropylometyloceluloza).
UWAGI
Suplement diety nie może być stosowany jako substytut (zamiennik) zróżnicowanej diety. Nie należy przekraczać zalecanej dziennej porcji do spożycia.
Suplement diety nie jest przeznaczony dla dzieci. Stosowanie suplementu diety w okresie ciąży lub w okresie karmienia piersią należy skonsultować z lekarzem.
SPOSÓB UŻYCIA
1 kapsułka dziennie w trakcie lub po posiłku, popijając wodą. Nie przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i ciemnym miejscu. Przechowywać w sposób niedostępny dla małych dzieci.
Koszty dostawy
Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności
Opinie (0)































