
- Inne
- Bakalie
- Dania gotowe
- Dla niemowląt
- Dodatki do ciast
- Glony, grzyby
- Herbaty, zioła, mate
- Karmy dla zwierząt
- Kasze, kaszki, ryże
- Kawy, kakao, karob
- Kosmetyki, henna, środki higieniczne
- Książki
- Lody
- Mrożonki
- Makarony
- Mąki, ziarna
- Nabiał
- Napoje
- Nasiona i pestki
- Oleje, oliwy, masła
- Owoce
- Pieczywo
- Płatki, musli
- Przetwory
- Przyprawy
- Słodycze i przekąski
- Sosy, octy
- Strączkowe
- Superfoods, suplementy
- Syropy, słodziki, cukier
- Środki czyszczące
- Warzywa
- Wina
Nowości
Promocje

ORZECHY BRAZYLIJSKIE W SUROWEJ CZEKOLADZIE BIO 70 g - COCOA
Opis
Ekologiczne orzechy brazylijskie oblane surową czekoladą to znakomita przekąska dla każdego. Czekolada wytwarzana z nieprażonych ziaren kakaowca, dzięki czemu jest bogata w magnez, potas i żelazo. Słodzona cukrem z kwiatu palmy kokosowej.
Wszystkie surowce, z których korzystamy pochodzą bezpośrednio od farmerów lub spółdzielni rolniczych prowadzących uprawy ekologiczne potwierdzone licznymi certyfikatami rolnictwa ekologicznego przyznawanymi przez Unię Europejską.
SKŁADNIKI
czekolada(50%) (ziarno kakaowca*, cukier palmowy*, masło kakaowe* - zawartość masy kakaowej(70%)), orzechy brazylijskie*(50%) (*certyfikowany składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 2635 kJ / 637 kcal
Tłuszcz - 56 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 23 g
Węglowodany - 16 g
w tym cukry - 14 g
Błonnik - 10 g
Białko - 11 g
Sól - 0,1 g
INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać alergeny: inne orzechy.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Szczegóły
Certyfikat BIO | Tak |
Kraj producenta | Polska |
Wegetariańskie | Tak |
Wegańskie | Tak |
Bez glutenu | naturalnie bez glutenu |
Bez laktozy | Tak |
Bez kakao | Nie |
Bez jaj | Tak |
Bez cukru | Nie |
Podobne produkty
Czekolada surowa cappucino migdałowe z morwą BIO 50 g - COCOA

Czekolada wytwarzana z nieprażonych ziaren kakaowca, dzięki czemu jest bogata w magnez, potas i żelazo. Swój oryginalny smak zawdzięcza dodatkowi białej morwy, migdałów i mielonej kawy. Słodzona cukrem z kwiatu palmy kokosowej.
Wszystkie surowce, z których korzystamy pochodzą bezpośrednio od farmerów lub spółdzielni rolniczych prowadzących uprawy ekologiczne potwierdzone licznymi certyfikatami rolnictwa ekologicznego przyznawanymi przez Unię Europejską.
Czekolada surowa klasyczna gorzka BIO 50 g - COCOA

Czekolada wytwarzana z nieprażonych ziaren kakaowca, dzięki czemu jest bogata w magnez, potas i żelazo. Słodzona cukrem z kwiatu palmy kokosowej. Idealna propozycja dla miłośników wytrawnych słodyczy. Zawartość kakao minimum 70%.
Wszystkie surowce, z których korzystamy pochodzą bezpośrednio od farmerów lub spółdzielni rolniczych prowadzących uprawy ekologiczne potwierdzone licznymi certyfikatami rolnictwa ekologicznego przyznawanymi przez Unię Europejską.
ORZECHY LASKOWE W SUROWEJ CZEKOLADZIE BIO 70 g - COCOA

Ekologiczne orzechy oblane surową czekoladą to idealna przekąska w ciągu dnia. Czekolada wytwarzana z nieprażonych ziaren kakaowca, dzięki czemu jest bogata w magnez, potas i żelazo. Słodzona cukrem z kwiatu palmy kokosowej.
Wszystkie surowce, z których korzystamy pochodzą bezpośrednio od farmerów lub spółdzielni rolniczych prowadzących uprawy ekologiczne potwierdzone licznymi certyfikatami rolnictwa ekologicznego przyznawanymi przez Unię Europejską.
ORZECHY BRAZYLIJSKIE BIO 150 g - BIO PLANET

Ekologiczne orzechy brazylijskie są delikatne i łagodne w smaku. Polecamy przede wszystkim jako niezwykle odżywczą przekąskę, dodatek do płatków zbożowych, ciast i innych deserów.
KAKAO ZIARNA KRUSZONE SUROWE BIO 250 g - BIO PLANET

Ekologiczne surowe kruszone ziarna kakao, otrzymane z najwyższej jakości ziaren kakaowca. Charakteryzują się wytrawnym kakaowym smakiem. Przetwarzane w niskich temperaturach w celu zachowania maksymalnej ilości składników odżywczych. Stanowią podstawowy składnik czekolady.
Czekolada biała z pistacjami i solą bez laktozy BIO 50 g - COCOA

Czekolada słodzona cukrem z kwiatu palmy kokosowej.
Wszystkie surowce, z których korzystamy pochodzą bezpośrednio od farmerów lub spółdzielni rolniczych prowadzących uprawy ekologiczne potwierdzone licznymi certyfikatami rolnictwa ekologicznego przyznawanymi przez Unię Europejską.
SKŁADNIKI
cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*, migdały*, pistacje*16%, sól himalajska (15%), wanilia Bourbon* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Czekolada kokosowa BIO 50 g - COCOA

Czekolada wytwarzana z nieprażonych ziaren kakaowca, dzięki czemu jest bogata w magnez, potas i żelazo. Słodzona cukrem z kwiatu palmy kokosowej.
Wszystkie surowce, z których korzystamy pochodzą bezpośrednio od farmerów lub spółdzielni rolniczych prowadzących uprawy ekologiczne potwierdzone licznymi certyfikatami rolnictwa ekologicznego przyznawanymi przez Unię Europejską.
MORWY TURECKIE W SUROWEJ CZEKOLADZIE BIO 70 g - COCOA

Ekologiczne morwy tureckie oblane surową czekoladą. Idealna przekąska o każdej porze dnia. Czekolada wytwarzana z nieprażonych ziaren kakaowca, dzięki czemu jest bogata w magnez, potas i żelazo. Słodzona cukrem z kwiatu palmy kokosa.
Wszystkie surowce, z których korzystamy pochodzą bezpośrednio od farmerów lub spółdzielni rolniczych prowadzących uprawy ekologiczne potwierdzone licznymi certyfikatami rolnictwa ekologicznego przyznawanymi przez Unię Europejską.
ORZECHY NERKOWCA W CZEKOLADZIE KAWOWEJ BIO 70 g - COCOA

Orzechy nerkowca oblane surową czekoladą to znakomita przekąska dla każdego. Czekolada wytwarzana z nieprażonych ziaren kakaowca, dzięki czemu jest bogata w magnez, potas i żelazo. Słodzona cukrem z kwiatu palmy kokosowej.
Wszystkie surowce, z których korzystamy pochodzą bezpośrednio od farmerów lub spółdzielni rolniczych prowadzących uprawy ekologiczne potwierdzone licznymi certyfikatami rolnictwa ekologicznego przyznawanymi przez Unię Europejską.
Czekolada biała cynamonowa bez laktozy BIO 50 g - COCOA

Czekolada słodzona cukrem z kwiatu palmy kokosowej.
Wszystkie surowce, z których korzystamy pochodzą bezpośrednio od farmerów lub spółdzielni rolniczych prowadzących uprawy ekologiczne potwierdzone licznymi certyfikatami rolnictwa ekologicznego przyznawanymi przez Unię Europejską.
Czekolada biała z wiśniami bez laktozy BIO 50 g - COCOA

Czekolada słodzona cukrem z kwiatu palmy kokosa. Dodatek owoców liofilizowanych nadaje oryginalny smak. Wszystkie surowce, z których korzystamy pochodzą bezpośrednio od farmerów lub spółdzielni rolniczych prowadzących uprawy ekologiczne potwierdzone licznymi certyfikatami rolnictwa ekologicznego przyznawanymi przez Unię Europejską.
SKŁADNIKI
cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*, migdały*, wiśnie*7%, mleko kokosowe sproszkowane*, wanilia BOURBON* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
RODZYNKI W CZEKOLADZIE BEZ CUKRU 140 g - PIĘĆ PRZEMIAN

SKŁADNIKI
rodzynki (niesiarkowane), czekolada gorzka bez dodatku cukru [miazga kakaowa, substancje słodzące (erytrytol 29,5%, glikozydy stewiolowe 0,027%), masa kakaowa, inulina, odtłuszczone kakao w proszku, emulgator (lecytyna sojowa), aromat waniliowy, masa kakao min. 60%] aromat naturalny pomarańczowy, kardamon, cynamon, sól himalajska. Produkt zawiera tylko naturalnie występujące cukry.
Opinie (0)
































