
- Inne
- Bakalie
- Dania gotowe
- Dla niemowląt
- Dodatki do ciast
- Glony, grzyby
- Herbaty, zioła, mate
- Karmy dla zwierząt
- Kasze, kaszki, ryże
- Kawy, kakao, karob
- Kosmetyki, henna, środki higieniczne
- Książki
- Lody
- Mrożonki
- Makarony
- Mąki, ziarna
- Nabiał
- Napoje
- Nasiona i pestki
- Oleje, oliwy, masła
- Owoce
- Pieczywo
- Płatki, musli
- Przetwory
- Przyprawy
- Słodycze i przekąski
- Sosy, octy
- Strączkowe
- Superfoods, suplementy
- Syropy, słodziki, cukier
- Środki czyszczące
- Warzywa
- Wina
Nowości
Promocje





ORZECHY NERKOWCA W CZEKOLADZIE KAWOWEJ BIO 70 g - COCOA
Opis
Orzechy nerkowca oblane surową czekoladą to znakomita przekąska dla każdego. Czekolada wytwarzana z nieprażonych ziaren kakaowca, dzięki czemu jest bogata w magnez, potas i żelazo. Słodzona cukrem z kwiatu palmy kokosowej.
Wszystkie surowce, z których korzystamy pochodzą bezpośrednio od farmerów lub spółdzielni rolniczych prowadzących uprawy ekologiczne potwierdzone licznymi certyfikatami rolnictwa ekologicznego przyznawanymi przez Unię Europejską.
SKŁADNIKI
czekolada (50%) (ziarno kakaowca*, cukier palmowy*, masło kakaowe*, kawa mielona* - zawartość masy kakaowej(70%)), orzechy nerkowca*(50%)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 2420 kJ / 584 kcal
Tłuszcz - 45,78 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 19,6 g
Węglowodany - 78 g
w tym cukry - 1,2 g
Błonnik - 11,8
Białko - 14 g
Sól - 0,03 g
INFORMACJA ALERGENNA
Produkt zawiera orzechy. Może zawierać śladowe ilości migdałów.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Szczegóły
Certyfikat BIO | Tak |
Kraj producenta | Polska |
Wegetariańskie | Tak |
Wegańskie | Tak |
Bez glutenu | naturalnie bez glutenu |
Bez laktozy | Tak |
Bez kakao | Nie |
Bez jaj | Tak |
Bez cukru | Nie |
Podobne produkty
Czekolada surowa klasyczna gorzka BIO 50 g - COCOA

Czekolada wytwarzana z nieprażonych ziaren kakaowca, dzięki czemu jest bogata w magnez, potas i żelazo. Słodzona cukrem z kwiatu palmy kokosowej. Idealna propozycja dla miłośników wytrawnych słodyczy. Zawartość kakao minimum 70%.
Wszystkie surowce, z których korzystamy pochodzą bezpośrednio od farmerów lub spółdzielni rolniczych prowadzących uprawy ekologiczne potwierdzone licznymi certyfikatami rolnictwa ekologicznego przyznawanymi przez Unię Europejską.
ORZECHY BRAZYLIJSKIE W SUROWEJ CZEKOLADZIE BIO 70 g - COCOA

Ekologiczne orzechy brazylijskie oblane surową czekoladą to znakomita przekąska dla każdego. Czekolada wytwarzana z nieprażonych ziaren kakaowca, dzięki czemu jest bogata w magnez, potas i żelazo. Słodzona cukrem z kwiatu palmy kokosowej.
Wszystkie surowce, z których korzystamy pochodzą bezpośrednio od farmerów lub spółdzielni rolniczych prowadzących uprawy ekologiczne potwierdzone licznymi certyfikatami rolnictwa ekologicznego przyznawanymi przez Unię Europejską.
ORZECHY LASKOWE W SUROWEJ CZEKOLADZIE BIO 70 g - COCOA

Ekologiczne orzechy oblane surową czekoladą to idealna przekąska w ciągu dnia. Czekolada wytwarzana z nieprażonych ziaren kakaowca, dzięki czemu jest bogata w magnez, potas i żelazo. Słodzona cukrem z kwiatu palmy kokosowej.
Wszystkie surowce, z których korzystamy pochodzą bezpośrednio od farmerów lub spółdzielni rolniczych prowadzących uprawy ekologiczne potwierdzone licznymi certyfikatami rolnictwa ekologicznego przyznawanymi przez Unię Europejską.
Czekolada surowa cappucino migdałowe z morwą BIO 50 g - COCOA

Czekolada wytwarzana z nieprażonych ziaren kakaowca, dzięki czemu jest bogata w magnez, potas i żelazo. Swój oryginalny smak zawdzięcza dodatkowi białej morwy, migdałów i mielonej kawy. Słodzona cukrem z kwiatu palmy kokosowej.
Wszystkie surowce, z których korzystamy pochodzą bezpośrednio od farmerów lub spółdzielni rolniczych prowadzących uprawy ekologiczne potwierdzone licznymi certyfikatami rolnictwa ekologicznego przyznawanymi przez Unię Europejską.
ORZECHY NERKOWCA BIO 100 g - BIO PLANET

Ekologiczne orzechy nerkowca charakteryzują się delikatnym, lekko słodkim smakiem. Stanowią pożywną przekąskę, a także ciekawy dodatek do duszonych lub pieczonych warzyw, ciast, deserów i sałatek.
Krem z orzechów nerkowca BIO 250 g - TERRASANA

Ekologiczny krem z orzechów nerkowca, stworzony wyłącznie z prażonych orzechów, bez dodatku oleju, cukru, czy soli. Krem jest delikatniejszy w smaku od kremu z orzeszków ziemnych. Idealny jako dodatek do ciast, deserów.
SKŁADNIKI
prażone orzechy nerkowca* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
ORZECHY NERKOWCA BIO 350 g - BIO PLANET

Ekologiczne orzechy nerkowca charakteryzują się delikatnym, lekko słodkim smakiem. Stanowią pożywną przekąskę, a także ciekawy dodatek do duszonych lub pieczonych warzyw, ciast, deserów i sałatek.
Czekolada biała z pistacjami i solą bez laktozy BIO 50 g - COCOA

Czekolada słodzona cukrem z kwiatu palmy kokosowej.
Wszystkie surowce, z których korzystamy pochodzą bezpośrednio od farmerów lub spółdzielni rolniczych prowadzących uprawy ekologiczne potwierdzone licznymi certyfikatami rolnictwa ekologicznego przyznawanymi przez Unię Europejską.
SKŁADNIKI
cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*, migdały*, pistacje*16%, sól himalajska (15%), wanilia Bourbon* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Czekolada kokosowa BIO 50 g - COCOA

Czekolada wytwarzana z nieprażonych ziaren kakaowca, dzięki czemu jest bogata w magnez, potas i żelazo. Słodzona cukrem z kwiatu palmy kokosowej.
Wszystkie surowce, z których korzystamy pochodzą bezpośrednio od farmerów lub spółdzielni rolniczych prowadzących uprawy ekologiczne potwierdzone licznymi certyfikatami rolnictwa ekologicznego przyznawanymi przez Unię Europejską.
MORWY TURECKIE W SUROWEJ CZEKOLADZIE BIO 70 g - COCOA

Ekologiczne morwy tureckie oblane surową czekoladą. Idealna przekąska o każdej porze dnia. Czekolada wytwarzana z nieprażonych ziaren kakaowca, dzięki czemu jest bogata w magnez, potas i żelazo. Słodzona cukrem z kwiatu palmy kokosa.
Wszystkie surowce, z których korzystamy pochodzą bezpośrednio od farmerów lub spółdzielni rolniczych prowadzących uprawy ekologiczne potwierdzone licznymi certyfikatami rolnictwa ekologicznego przyznawanymi przez Unię Europejską.
Czekolada biała cynamonowa bez laktozy BIO 50 g - COCOA

Czekolada słodzona cukrem z kwiatu palmy kokosowej.
Wszystkie surowce, z których korzystamy pochodzą bezpośrednio od farmerów lub spółdzielni rolniczych prowadzących uprawy ekologiczne potwierdzone licznymi certyfikatami rolnictwa ekologicznego przyznawanymi przez Unię Europejską.
Czekolada biała z wiśniami bez laktozy BIO 50 g - COCOA

Czekolada słodzona cukrem z kwiatu palmy kokosa. Dodatek owoców liofilizowanych nadaje oryginalny smak. Wszystkie surowce, z których korzystamy pochodzą bezpośrednio od farmerów lub spółdzielni rolniczych prowadzących uprawy ekologiczne potwierdzone licznymi certyfikatami rolnictwa ekologicznego przyznawanymi przez Unię Europejską.
SKŁADNIKI
cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*, migdały*, wiśnie*7%, mleko kokosowe sproszkowane*, wanilia BOURBON* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
RODZYNKI W CZEKOLADZIE BEZ CUKRU 140 g - PIĘĆ PRZEMIAN

SKŁADNIKI
rodzynki (niesiarkowane), czekolada gorzka bez dodatku cukru [miazga kakaowa, substancje słodzące (erytrytol 29,5%, glikozydy stewiolowe 0,027%), masa kakaowa, inulina, odtłuszczone kakao w proszku, emulgator (lecytyna sojowa), aromat waniliowy, masa kakao min. 60%] aromat naturalny pomarańczowy, kardamon, cynamon, sól himalajska. Produkt zawiera tylko naturalnie występujące cukry.
Opinie (0)






























