
PRODUKT KOKOSOWY JABŁKO - CYNAMON BEZGLUTENOWY BIO 140 g - VEGUP BIO
Opis
Produkt chłodzony - możliwy tylko odbiór osobisty w sklepie stacjonarnym. Dostawa w każdy wtorek. Zamówienia prosimy składać do poniedziałku do godz. 12:00.
SKŁADNIKI
mleczko kokosowe* 70,9% (woda, ekstrakt z kokosa*), jabłko* 12%, syrop z agawy*, skrobia*, zagęszczony sok z białych winogron*, zagęszczony sok cytrynowy*, cynamon* 0,05%, wegańskie kultury bakterii jogurtowych (S. thermophilus, L. delbrueckii ssp. bulgaricus). (*certyfikowany składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 447 kJ / 107 kcal
Tłuszcz: 5,3 g;
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,0 g;
Węglowodany: 14,0 g;
w tym cukry: 8,5 g;
Błonnik: <0,5 g;
Białko: 0,6 g;
Sól: 0,03 g;
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +1⁰C do +8⁰C.
Szczegóły
Certyfikat BIO | Tak |
Kraj producenta | Polska |
Wegetariańskie | Tak |
Wegańskie | Tak |
Bez glutenu | Tak, deklaracja producenta |
Bez laktozy | Tak |
Bez kakao | Tak |
Bez jaj | Tak |
Bez cukru | Tak |