
SOS SOJOWY SŁODKI TERIYAKI BEZGLUTENOWY BIO 250 ml - LIMA
Opis
Słodki, tradycyjny sos Japoński, przygotowany na bazie sosu Tamari. Produkt pasteryzowany.
SKŁADNIKI
woda, syrop ryżowy*, tamari* (woda, soja*, sól morska, alkohol, A.oryzae), przyprawa Mirin* (ryż*, woda, A.oryzae), skrobia kukurydziana*, ocet ryżowy*, sól morska, czosnek*, cebula*, imbir* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 665 kJ/ 156 kcal
Tłuszcz - 0,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,0 g
Węglowodany - 36 g
w tym cukry - 11,0 g
Białko - 3,0 g
Sól - 4,10 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu spożyć w ciągu 2 miesięcy i przechowywać maksymalnie w temperaturze 7 st. C.
Szczegóły
Certyfikat BIO | Tak |
Kraj producenta | Belgia |
Wegetariańskie | Tak |
Wegańskie | Tak |
Bez glutenu | Tak, deklaracja producenta |
Bez laktozy | Tak |
Bez kakao | Tak |
Bez jaj | Tak |
Bez cukru | Tak |