
- Inne
- Bakalie
- Dania gotowe
- Dla niemowląt
- Dodatki do ciast
- Glony, grzyby
- Herbaty, zioła, mate
- Karmy dla zwierząt
- Kasze, kaszki, ryże
- Kawy, kakao, karob
- Kosmetyki, henna, środki higieniczne
- Książki
- Lody
- Mrożonki
- Makarony
- Mąki, ziarna
- Nabiał
- Napoje
- Nasiona i pestki
- Oleje, oliwy, masła
- Owoce
- Pieczywo
- Płatki, musli
- Przetwory
- Przyprawy
- Słodycze i przekąski
- Sosy, octy
- Strączkowe
- Superfoods, suplementy
- Syropy, słodziki, cukier
- Środki czyszczące
- Warzywa
- Wina
Nowości
Promocje

WIÓRKI KOKOSOWE BEZGLUTENOWE BIO 200 g - BIO PLANET
Opis
Ekologiczne wiórki kokosowe uzyskiwane są z wysuszonego i startego miąższu orzecha kokosowego. Wiórki kokosowe polecamy głównie do wypieków cukierniczych, jako posypkę do deserów, sałatek owocowych i lodów.
SKŁADNIKI
wiórki kokosowe* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 2776 kJ / 674 kcal
Tłuszcz - 65 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 57 g
Węglowodany - 7,4 g
w tym cukry - 7,4 g
Białko - 6,9 g
Sól - 0,09 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Szczegóły
Certyfikat BIO | Tak |
Kraj producenta | Polska |
Kraj pochodzenia składników | Sri Lanka |
Wegetariańskie | Tak |
Wegańskie | Tak |
Bez glutenu | Tak, deklaracja producenta |
Bez laktozy | Tak |
Bez kakao | Tak |
Bez jaj | Tak |
Bez cukru | Tak |
Koszty dostawy
Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności
Podobne produkty
COCONUT MILK - NAPÓJ KOKOSOWY BEZ GUMY GUAR W PUSZCE (22% TŁUSZCZU) BIO 400 ml - TERRASANA

Ekologiczne mleko kokosowe stanowi doskonałe uzupełnienie w kuchni orientalnej, a w szczególności potraw z curry. Uzyskiwane jest poprzez wyciskanie z dojrzałego miąższu kokosów. Charakteryzuje się delikatną konsystencją oraz głębokim aromatem. Mleko kokosowe bogate jest w łatwoprzyswajalne kwasy tłuszczowe, m.in. kwas laurynowy, występujący w mleku matki, pozytywnie wpływający na rozwój układu nerwowego oraz kostnego.
Przed użyciem wstrząsnąć.
Mleko kokosowe w proszku BIO 150 g - COCOMI

Mleko kokosowe w proszku nie zawiera glutenu, jest odpowiednie dla wegan. Służy do sporządzania napojów, a także jest idelanym dodatkiem do potraw - nadaje im lekko słodkawy smak.
SKŁADNIKI
ekstrakt z kokosa*(82%), maltodekstryna*, białko roślinne, ekstrakt ryżowy*, siarczan wapnia - nośnik, weglany sodu – regulator kwasowosci (*certyfikowany składnik ekologiczny)
COCONUT MILK - NAPÓJ KOKOSOWY BEZ GUMY GUAR W PUSZCE (22% TŁUSZCZU) BIO 200 ml - TERRASANA

Ekologiczne mleczko kokosowe stanowi doskonałe uzupełnienie w kuchni orientalnej, a w szczególności potraw z curry. Uzyskiwane jest poprzez wyciskanie z dojrzałego miąższu kokosów. Charakteryzuje się delikatną konsystencją oraz głębokim aromatem. Mleko kokosowe bogate jest w łatwo przyswajalne kwasy tłuszczowe, m.in. kwas laurynowy, występujący w mleku matki, pozytywnie wpływający na rozwój układu nerwowego oraz kostnego.
Przed użyciem wstrząsnąć.
SKŁADNIKI
ekstrakt z miąższu kokosa* (80%), woda (*certyfikowany składnik ekologiczny)
WIÓRKI KOKOSOWE BEZGLUTENOWE BIO 500 g - BIO PLANET

Ekologiczne wiórki kokosowe uzyskiwane są z wysuszonego i startego miąższu orzecha kokosowego. Wiórki kokosowe polecamy głównie do wypieków cukierniczych, jako posypkę do deserów, sałatek owocowych i lodów.
Krówki bezmleczne kokosowe bezglutenowe BIO 150 g

Ekologiczne krówki wegańskie na bazie cukru i mleka kokosowego, bez glutenu i bez mleka, źródło błonnika pokarmowego, fosforu, magnezu i potasu.
SKŁADNIKI
cukier kokosowy* (47,1%), mleko kokosowe w proszku* (19%), syrop ryżowy*, wiórki kokosowe*(7%), białko słonecznika*, Guma Arabska (błonnik z akacji)*, aromat naturalny (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Opinie (0)






























