
Wafle kukurydziane bezglutenowe BIO 120 g - FIORENTINI
Opis
Bezglutenowe wafle kukurydziane idealne jako zdrowa, samodzielna przekąska. Świetnie sprawdzą się także jako alternatywa dla tradycyjnego pieczywa.
SKŁADNIKI
kukurydza*(99%),olej kukurydziany*, sól morska (*certyfikowany składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1627 kJ / 383 kcal
Tłuszcz - 1,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,2 g
Węglowodany - 84,8 g
w tym cukry - 0,4 g
Błonnik - 1,9 g
Białko - 7,4 g
Sól - 0,50 g
INFORMACJA ALERGENNA
Produkt nie zawiera glutenu.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w szczelnie zamkniętym opakowaniu.
Szczegóły
Certyfikat BIO | Tak |
Kraj producenta | Włochy |
Kraj pochodzenia składników | Włochy |
Wegetariańskie | Tak |
Wegańskie | Tak |
Bez glutenu | Tak, deklaracja producenta |
Bez laktozy | Tak |
Bez kakao | Tak |
Bez jaj | Tak |
Bez cukru | Tak |